četrtek, 4. september 2008

Na kolo za zdravo telo

Če slučajno kater od vas, mojih "zvestih bralcev" pričakuje kakšno novo objavo naj še potrpi en debel mesec, po katerem se obeta en dolg potopis iz potovanja s kolesom po Poljski, Češki, Slovaški in Madžarski...no zdaj pa šibam :)

Lep pozdrav!

2 komentarja:

Unknown pravi ...

Matej, pozdravljen, tole ne bo komentar pač pa priođnja za izmenjavop informacij.
S koles8i se junija odpravljamo na potepanje od Budimpešte do Beograda. Si kolesaril kaj tam okoli( oziroma od... do)?
Imaš kakšen nasvet, kje bi dobili kaj informacij, kako je s kolesarskimi potmi...
hvala in lep pozdrav
Jasna

Matej pravi ...

Pozdravljena Jasna
Citiram:
"S koles8i se junija odpravljamo na potepanje od Budimpešte do Beograda. Si kolesaril kaj tam okoli( oziroma od... do)?"

Sem kolesaril kakšnih 60 kilometrov zahodneje od Budimpešte. Od do...Štart kjer se nisva več prevažala z drugimi prevoznimi sredstvi ampak le s kolesom je bila Bialsko Biala na Polskem, konec pa Ravne na Koroškem. (pod arhivom najdeš podrobneje opisano najino pot...če te zanima)

Drugače kar se kolesarskih poti tiče...bolh slabo je glede tega, vendar naju s kolegom to ni prav nič motilo. Izbirala sva poti oziroma ceste, ki so vodile čez podeželja. Na podeželju so ljudje veliko bolj odprti, pokrajina je lepa in od tega tudi več kaj odneseš, če imaš pa še šotor pa ni problema s prenočišči. V primeru, da pa že hočeš videtikakšno mesto, pa so v le teh lepo urejene kolesarske poti.

Upam, da sem ti kaj pomagal...če te pa še kaj zanima pa kar vprašaj. Moj e-mail naslov je: matejcool@gmail.com